літні перемоги боксерів

У серпні у Львові відбулася Міжнародна матчева зустріч між командами України та Ізраїлю. В рамках зустрічі відбулось 15 поєдинків, з яких у двох виступали учні Мостиської ДЮСШ: Паславський Павло та Писко Юрій. Показавши хорошу  фізичну та технічну підготовку  Паславський Павло у важому поєдинку зумів перемогти  суперника  з Ізраїлю.

Впевнену перемогу з рахунком 3-0  у видовищному поєдинку здобув Юрій Писко ,вихованець тренера Романа Голубінки, який цілеспрямовано готував спортсмена до змагального періоду.  З 19.07 по 31.07.2019 року Юрій Писко  пройшов навчально – тренувальний збір у складі збірної України з боксу  на олімпійській базі в Конче – Заспа, де крім тренувань  мав можливість поспілкуватись з  найкращими боксерами України, Олімпійськими чемпіонами:  Василем Ломаченко, Олександром  Усиком, та Володимиром Кличко, які також тренувались на цій базі, що напевно надихнуло юного спортсмена на здобуття нових вершин у боксі.

Також у серпні наші боксери прийняли участь у Міжнародному турнірі з боксу, який відбувся у Мукачево, де крім спортсменів з Угорщини, участь прийняли боксери з Чернівців, Тернополя, Львова та господарі з Закарпаття.  Переможцем у своїй ваговій  категорії до 52 кг став Юрій Писко, який впевнено переміг у всіх поєдинках, а Балабан Сергій та Паславський Павло посіли другі сходинки турніру у своїх вагових категоріях.

 

Залишити відповідь