ТУРНІР “MAMUSKI” В ПОЛЬЩІ

  • Договір про співпрацю між Мостиською ДЮСШ та польським спортивним клубом ” Orlik” з Перемишля охоплює не тільки роботу між нашими школами на дитячому рівні ( участь у турнірах, обмін досвідом серед тренерського складу) , а й роботу між батьками учнів, які займаються у відділеннях футболу шкіл.  
  •  Проект ” Mamuśki Z Orlika ” був започаткований в Перемишлі і тепер таку організацію знають у цілій Польщі, виникло багато подібних команд у різних польських спортивних клубах, які часто змагаються між собою у футбольних турнірах та товариських іграх під єдиним гаслом ” Łączy nas szminka!”     
  • 28 травня у Перемишлі відбувся традиційний турнір з футболу ,який організували “Mamuśki z Orlika”, і участь у ньому вдруге прийняла збірна команда наших мам відділення футболу Мостиської ДЮСШ! Чудова погода, сприятлива дружня атмосфера змагань, нагороди кожній з п’яти команд – учасниць змагань надовго залишиться в пам’яті всім мамам – спортсменкам. Всі команди отримали пам’ятні кубки, кожна мама отримала троянду від організаторів. Результати були не важливі, важливо було перебороти себе і вийти на футбольне поле стаючи учасником чудового футбольного свята!
  • Також нашими друзями з     ” Orlika” були організовані спортивні змагання для юних футболістів Мостиської ДЮСШ, які численною делегацією приїхали підтримати своїх мам. Змагаючись, всі діти отримали, крім маси позитивних емоцій, різні пам’ятні подарунки.    Щиро дякую всім нашим мамам за те , що вони власним прикладом заохочують своїх дітей до занять спортом! Окрема подяка президенту клубу “Orlik” з Перемишля Henryk Łaskarzewski  та Renata Łaskarzewska , за чудову ініціативу в організації такого спортивного свята , де мали змогу прийняти участь батьки разом з дітьми!

Залишити відповідь