ВИСОКИЙ РІВЕНЬ МІЖНАРОДНОЇ СПІВПРАЦІ

Вже втретє за червень, завдяки тісній співпраці між UKS”Orlik” з Перемишля та Мостиською ДЮСШ, команди вихованців відділення футболу ,мають змогу прийняти участь у цікавих  турнірах та змаганнях , які організовують наші друзі з Польщі.      

В суботу 25 червня дві команди вихованців Євгена Склярова 2011-2012 р.н. чудово виступили у турнірі з міні-футболу “Razem z orłami” який відбувся на стадіоні” Ювенія ” в Перемишлі.     

  Перші місця, які вони посіли у своїх групах, гарантували їм вихід у Лігу Чемпіонів, де грали найсильніші команди турніру. Після виснажливих баталій, де кожна команда зіграла біля двох годин ігрового часу, у вирішальній грі команда Мостиської ДЮСШ поступилась 1-0 господарям з Перемишля і дві наших команди посіли  другу і третю сходинку турніру.      Крім медалей і чудових кубків, юні футболісти з України отримали від організаторів пам’ятні подарунки.Щира подяка Мар’яну Тройнару, який взяв на себе ношу тренерської роботи і допомагав у організації виїзду, дякую батьківському активу групи: Головко Тетяні, Софії Єдинак , Мар’яні Топій , Уляні Гузій , Писко Марті, Яцейко Оксані за активну участь  і підтримку дітей у змаганнях.

Гравцем ” Fair Play” у турнірі визнано Чайку Ігора.

Залишити відповідь