ЗМАГАННЯ ВИЯВИЛИ НАЙКРАЩИХ

Традиційно червень в Мостиській ДЮСШ багатий на спортивні події. Не встигли вчухнути емоції від спортивних баталій , які відбувались на футбольному полі стадіону ” Карпати” , героями яких були вихованці відділення футболу 2007 р.н ( тренер Андрій Шагало) та учні Євгена Склярова 2009 р.н.,як їм на зміну на старт в обласному турнірі ” Mostyska Cup – 2022″ вийшли учні 2011 р.н. 

 Шість команд змагались по круговій системі , для визначення найкращої на турнірі. 35 забитих голів на турнірі, цікавий, яскравий футбол,  був до вподоби вболівальникам, які спостерігали за дітьми з трибун стадіону. Від гри до гри щораз збільшувалась напруга , тому що кожна команда могла стати чемпіоном, але до кінця турніру визначились два лідера , які волею жеребу зустрілись між собою у останній грі. ДЮСШ ” Янтар” Новояворівськ ( тренер Дмитро Кондра ) та Мостиська ДЮСШ ( тренер Євген Скляров) на одному диханні провели цілий турнір , здобуваючи перемоги у кожній зустрічі, і тільки у очній грі визначився чемпіон турніру, яким після перемоги 2-0 стала команда Мостиської ДЮСШ!

 Нагороджувала учасників змагань  міський голова  Пельц Мирослава Степанівна, яка нагородила кращого гравця у кожній команді, вручила Кубок Дружби команді ДЮСШ м. Яворів, кубки і медалі командам – призерам: третє місце здобула команда ДЮСШ м. Городок, друге ДЮСШ ” Янтар” Новояворівськ , а золото в вихованців Мостиської ДЮСШ! 

Щиро дякуємо від імені дирекції Мостиської ДЮСШ батьківському активу за підтримку і допомогу в організації та проведенні цікавого дитячого свята!

Кращим гравцем турніру визнано гравця команди Мостиської ДЮСШ Ростислава Барана.

Залишити відповідь